Lekker lamsvlees? Keep it simple!
Lamskoteletjes met groene asperges en halve krieltjes met rozemarijn
Samen met McCain
Je voelt het al in de lucht; de lente staat weer voor de deur! Tijd om de zware keuken langzaam vaarwel te zeggen en weer te kiezen voor lichte recepten die ons energie geven. Traditioneel wordt dit seizoen ingezet met het eerste echte lentefeest; het paasdiner. En wie Pasen zegt, zegt lamsvlees. Maar wie denkt dat koken met lamsvlees ingewikkeld en tijdrovend moet zijn, heeft het mis. Lamsvlees is een veelzijdig stukje vlees waar je alle kanten mee opkan. Kies bijvoorbeeld voor een gerecht met lamskoteltjes. Die zijn even makkelijk en snel te bereiden als een rundsbiefstuk bakken, maar net dat tikkeltje verfijnder. En met een beetje hulp van McCain, tover je in één twee drie een volledige lekker lichte (paas)maaltijd op tafel.
Lamskoteletjes met groene asperges en halve krieltjes met rozemarijn
Extra Tip: Net als met ander vlees, haal je lamskoteletjes ook het best minstens een kwartier van tevoren uit de koelkast. Zo kan het wat op temperatuur komen voor je het in de pan legt en komt de smaak van het vlees bij het bakken beter tot zijn recht.
Probeer ze nu met korting!
Proef de halve krieltjes met rozemarijn van McCain met de kortingbon. Smakelijk!
De halve krieltjes met rozmarijn van McCain
Snelle, smakelijke variatie
De halve krieltjes met rozemarijn van McCain zijn perfect op smaak gebracht en gemengd met gezonde, lichte zonnebloemolie. Ze zijn al voorgegaard. Nog even goudbruin bakken in de pan en klaar! Je vindt ze in de versafdeling van je supermarkt.
Nog meer inspiratie om lekker met de aardappelen van McCain aan de slag te gaan, vind je hier