Recept

Kaasfondue met brie, tijm en honing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Snij dunne sneetjes van de ciabatta en besmeer ze met wat olijfolie. Zet een grillpan op het vuur en laat heet worden. Grill er de sneetjes brood in langs beide kanten.

  3. 3

    Maak de groenten schoon en snij ze in hapklare stukken. Verdeel de groenten over een ovenschaal en giet er wat olijfolie over. Breng op smaak met enkele takjes tijm, peper en zout en rooster de groenten 20 minuten in de hete oven, tot ze beetgaar zijn.

  4. 4

    Haal de brie uit het doosje en uit het papier, leg de kaas terug in het doosje (of leg 'm in een ovenschaal). Zet de kaas de laatste 5 minuten bij de groenten in de hete oven zodat de hij binnenin smelt, maar wel heel blijft van buiten.

  5. 5

    Serveer de gegrilde broodjes en de geroosterde wintergroenten bij de gesmolten kaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kaasfondue met brie, tijm en honing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!