Aardbeien-frambozen-panna cotta met witte chocolademousse
bereiding
-
1
Spoel het fruit. Hou enkele aardbeien en frambozen apart. Snij de rest van het fruit klein. Breng de slagroom met de melk, de suiker, het vanille-extract en het fruit tegen het kookpunt aan.
-
2
Week de blaadjes gelatine in koud water. Zet het vuur uit als het roommengsel kookt. Pureer de room met het fruit en giet door een zeef. Roer er de uitgeknepen blaadjes gelatine door. Schenk het roommengsel in glazen en zet koel.
-
3
Maak de chocolademousse. Klop de slagroom stijf met de suiker. Smelt de witte chocolade au bain-marie. Meng de gesmolten chocolade onder de slagroom. Verdeel de chocolademousse over de glazen panna cotta en laat 4 uur opstijven in de koelkast.
-
4
Werk de panna cotta vlak voor het serveren af met de rest van het fruit en de verpulverde gevriesdroogde frambozen.