Recept

Tikka masala

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een specialiteit uit India op je bord

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil en rasp de gemberwortel.

    Pel en plet de knoflook.

    Snipper de korianderblaadjes fijn.

    Snij de kipfilet in blokjes van 2,5 cm.

  2. 2

    Vermeng de yoghurt met het citroensap, de kruiden en de specerijen. Kruid naar smaak met zout.

  3. 3

    Doe de kipblokjes in een kom, samen met de marinade. Schep om. Dek af en laat een nacht trekken.

  4. 4

    Verwarm de oven voor op 200°C. Steek de gemarineerde kipblokjes op metalen spiesjes. Leg ze op een rooster, boven een grote braadslee.

  5. 5

    Zet 15 minuten in het midden van de warme oven, keer ze af en toe om. Serveer met citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tikka masala

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!