Recept

Salade à la niçoise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Topklassieker onder de salades

bereiding
  1. 1

    Laat de boontjes uitlekken. Laat de tonijn uitlekken en verdeel hem in stukjes.

  2. 2

    Schil en ontpit de komkommer, snij in staafjes. Snij de tomaten in stukjes, de ui in ringen.

  3. 3

    Kook de eieren hard en snij ze in vieren.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de salade, behalve de peterselie.

  5. 5

    Klop een vinaigrette van de olijfolie, de wijnazijn, de knoflook en 1 el water. Breng op smaak met peper en zout. Schenk de vinaigrette over de salade en werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade à la niçoise

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!