Recept

Bloemkoolsoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Bloemkoolsoep maak je in een handomdraai. Met een minimum aan ingrediënten en de juiste kruidenmix tover je deze soep op tafel.

Is dit recept iets voor jou? Log in en sla het op in je persoonlijke bewaarmappen. Hier lees je hoe je dat doet.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en snipper de ui. Verdeel de bloemkool in roosjes.

  2. 2

    Fruit de ui in 25 g boter. Doe er de bloemkool bij.

  3. 3

    Schenk er de kippenbouillon over. Voeg er een kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier) aan toe en kruid met peper en zout. Laat 20 minuten zachtjes inkoken.

  4. 4

    Verwijder het kruidentuiltje en mix de soep. Bestrooi met gehakte peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!