Recept

Kabeljauw met groene kruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker licht en gezond

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak een flinke hoeveelheid groene kruiden grof (bijvoorbeeld peterselie, koriander, dille, munt, marjolein...).

    Pers 1 citroen.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Verdeel ze over de kruiden over de kabeljauwfilets. Breng op smaak met peper en zout. Bestrijk een ovenschaal met boter en leg er de vis in.

  3. 3

    Vermeng de olijfolie met het citroensap, peper en zout. Schenk dit over de vis.

  4. 4

    Zet 30 minuten in een de oven. Serveer met aardappelpuree en een tomatensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kabeljauw met groene kruiden

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!