Recept

Biefstuk met pikante noedels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pikant wokgerechtje

bereiding
  1. 1

    Kook de peultjes beetgaar in gezouten water. Laat schrikken in koud water, en uitlekken.

  2. 2

    Spoel het citroengras, verwijder boven- en onderkant en hak de stengels fijn. Schil en rasp de gemberwortel. Stamp citroengras, gember, sjalot, knoflook en pepertje samen fijn in de vijzel (of hak ze met de keukenrobot).

  3. 3

    Snij de biefstuk in dunne plakjes. Vermeng met de sojasaus.

  4. 4

    Kook de noedels gaar in ruim water. Giet af, laat schrikken onder koud water, en uitlekken.

  5. 5

    Verhit 2 el olie in een wok of koekenpan. Roerbak de noedels 1 minuut. Schep uit de wokj. Roerbak de biefstuk 1 minuut. Doe er de kruidenmix bij. Roerbak weer 1 minuut.

  6. 6

    Doe er de peultjes bij. Schep goed om en laat 1 minuut doorwarmen. Vermeng met de gebakken noedels en kruid naar smaak met peper.

  7. 7

    Schep weer goed om. Laat even doorwarmen en dien op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Biefstuk met pikante noedels

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!