Recept

Rode poon met gemarineerde schorseneren

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verwen je geliefde met deze heerlijke visschotel

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de schorseneren en leg ze in water met een beetje citroensap. Kook ze beetgaar in water met een scheutje melk. Snij ze in staafjes.

  2. 2

    Stoof de schorseneren aan in olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Mix voor de bouillon de melk met de parmezaan en laat smelten op een zacht vuurtje, kruid naar smaak bij met wat witte peper.

  4. 4

    Snij het vel van de visfilets enkele keren in, zo voorkom je dat de vis te veel krult in de pan.

    Bak de vis eerst 2 minuten op de velkant in wat boter, draai om, zet het vuur iets zachter, kruid met peper en zout en laat nog 4 minuten bakken.

  5. 5

    Schik de schorseneerstaafjes in een diep bord. Leg hierop de vis met de velkant naar boven. Lepel er de bouillon rond. Werk af met jonge spinazie en een flinterdun broodkrokantje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rode poon met gemarineerde schorseneren

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!