1965 recepten
Kruidige tarteletjes met geroosterde kerstomaten en burrata
Stracciatellaboard met honing, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten
Mimosa-eitjes met foreleitjes en eetbare bloemen
Komkommergazpacho
Tuna melt-bruschetta
Krokante halloumisticks
Loaded nachoschotel
Salade van gegrilde meloen met gebakken chilifeta
Minifishburgers met snelle tartaarsaus en gepekelde groentjes
Gegrilde zwaardvis met fijne boontjes en salsa verde
Aspergesoep met krokante ham en een gepocheerd eitje
Minimozzarellaspiesjes
Hartige popcorn met za’atar
Regenboogaperoplank
Worstenbroodjes met chorizo en gerooktepaprikadip
Wellington rolls
Tarte tatin van rode ui en blauwe kaas
Zalmmouse met ricotta en koriander
Aardappelwafeltjes met verse kruiden en feta
Gazpacho van paprika met ricotta
Rucolaslaatje met meloen en ham
Carpacciowraps met pesto
BEZOEK ONZE ANDERE WEBSITES