Varkensmedaillons met groentepannetje
bereiding
-
1
Spoel de paprika’s, verwijder het steeltje en de zaadlijsten en snij in dunne repen. Blancheer de peultjes 2 minuten in licht gezouten water en spoel met koud water. Laat uitlekken. Schil de wortelen en snij ze in staafjes. Borstel de champignons schoon en snij ze in kwarten. Pel en hak de knoflook.
-
2
Verhit 2 el olie in een pan of wok en roerbak er de groenten en de knoflook 2 minuten in.
-
3
Blus met het sinaasappelsap, breng op smaak met peper en zout en laat nog 5 minuten verder garen.
-
4
Verhit in een andere pan 2 el olie en bak het vlees aan beide kanten goudbruin en gaar. Kruid met peper en zout.
-
5
Doe het vlees bij de groenten en bestrooi met sesamzaad. Serveer meteen, met gekookte aardappeltjes of met rijst.