Recept

Zachte chocoladepudding

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk toetje voor de chocoladeliefhebbers

bereiding
  1. 1

    Breng de melk ( hou een kopje apart) aan de kook. Haal van het vuur en voeg er de chocolade en de suiker aan toe. Roer tot de chocolade gesmolten is.

  2. 2

    Klop het ei los met kopje koude melk en het vanillepuddingpoeder.

  3. 3

    Verwarm de chocolademelk weer tot tegen de kook aan. Schenk er het eimengsel bij. Roer voortdurend en blijf roeren tot de crème indikt.

  4. 4

    Verdeel over kommetjes. Laat eerst afkoelen op kamertemperatuur, dan verder in de koelkast. Dek de kommetjes af met plasticfolie, zo komt er geen velletje op. Werk net voor het opdienen af met gekonfijte sinaasappelschilletjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zachte chocoladepudding

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!