Recept

Gelei van rosé en rode bessen met frambozenijs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fruitig dessert

bereiding
  1. 1

    Los de gelatine op in het lauwe water. Laat 5 minuutjes staan.

  2. 2

    Breng ondertussen de schuimwijn aan de kook met de suiker. Laat 1 à 2 minuten pruttelen tot de suiker gesmolten is. Haal van het vuur, laat lichtjes afkoelen en roer er het gelatinemengsel door.

  3. 3

    Giet het rosémengsel in mooie glaasjes. Leg in elk glas wat rode besjes en laat 2 à 3 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Werk elk glaasje af met een bolletje frambozenijs en een suikerroosje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gelei van rosé en rode bessen met frambozenijs

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!