Recept

Wraps met kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Serveer op een zomers feestje

bereiding
  1. 1

    Snij de kip in stukjes. Rooster de komijn- en de korianderzaadjes in een pan, stamp ze fijn in een vijzel. Meng met de yoghurt, de chiliringen, de knoflook en kurkuma naar smaak. Meng met de kip. Zet 1 uur koel.

  2. 2

    Bak de gemarineerde kip goudbruin. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Spoel de komkommer en halveer hem overlangs. Verwijder de zaadjes. Snij de komkommer en radijzen in plakjes. Snij de lente-ui in schuine reepjes.

  4. 4

    Rasp de limoen en pers er het sap uit. Roer het limoensap, het appelsap en de honing tot een dressing. Kruid met peper, zout en cayennepeper.

  5. 5

    Meng de kip met de komkommer, lente-ui en radijzen. Maak aan met de dressing en werk af met limoenschil en korianderblaadjes. Verwarm de wraps even. Pak er de kip in en zet vast met een prikker. Serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!