Recept

Mokkabiscuit

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Traditionele biscuit

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Klop 400 ml room met 3 eetlepels poedersuiker stijf. Voeg er enkele druppels koffie-extract naar smaak aan toe. Laat in de koelkast opstijven. Klop de rest van de room met 1 eetlepel poedersuiker stijf. Doe de slagroom in een spuitzak en laat afkoelen in de koelkast.

  2. 2

    Klop de eieren met de suiker en de melk in 10 minuten tot een witschuimige massa. Doe er de bloem bij en meng tot een luchtig beslag.

  3. 3

    Verdeel het beslag over een met boter ingevette springvorm. Bak 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Laat de biscuit afkoelen op een rooster. Snij horizontaal met een scherp mes in twee helften. Strijk met een palletmes de mokkaroom op één biscuithelft.

  5. 5

    Leg de andere helft er voorzichtig op en strijk de taart helemaal glad met de mokkaroom. Werk af met toefjes slagroom, chocoladekrullen, chocolade koffieboontjes en karamelsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mokkabiscuit

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!