Recept

Orecchiette met zalm en broccoli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Onweerstaanbaar lekker

bereiding
  1. 1

    Maak de broccoli schoon en verdeel hem in roosjes. Blancheer ze 3 minuten in kokend gezouten water. Laat schrikken in koud water en uitlekken.

  2. 2

    Snij de zalm in stukjes. Kruid ze met peper en zout. Bak ze kort in olijfolie. Hou warm onder aluminiumfolie.

  3. 3

    Blus de pan met de wijn, voeg de bouillon toe en laat tot de helft inkoken. Doe er de room bij en laat nog even inkoken. Roer er de kruiden door. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  4. 4

    Pel en snipper de knoflook en chilipeper. Stoof ze heel even in olijfolie. Voeg de broccoli toe en roerbak 2 minuten. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Kook de pasta beetgaar. Meng hem meteen met de saus, de broccoli, de zalm en de pijnboompitten. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Orecchiette met zalm en broccoli

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!