Vispannetje met aardappelblokjes
bereiding
-
1
Schil de aardappelen. Kook ze net gaar in gezouten water.
-
2
Maak de groenten schoon. Pel en snipper de uien en de knoflook. Snij de wortelen en de selder in blokjes en de prei in fijne ringen. Snij de lente-uitjes in ringen.
-
3
Breng de visbouillon aan de kook. Voeg de groenten (behave de lente-uitjes), de tijm en de laurier toe. Laat 15 minuten sudderen. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
-
4
Snij de aardappelen in blokjes en voeg ze toe in de pan. Warm nog even door. Voeg de sojaroom toe. Los het maïszetmeel op in een beetje water en bind er de saus mee.
-
5
Schep de stukjes vis en de scampi's erbij en laat op zacht vuur ongeveer 5 minuten garen. Verdeel de vis met de groenten en de saus over warme borden of kommen. Werk af met ringetjes lente-ui.