Tortilla met pittige gehaktballetjes
bereiding
-
1
Pel de ui en snipper hem fijn. Fruit aan in een scheutje zonnebloemolie. Voeg de gefruite ui samen met het ei en 2 el paneermeel toe aan het gehakt en kneed tot een homogene massa. Breng op smaak met een scheutje tabasco, peper en zout. Kneed nog eens door en rol er balletjes van 2-3 cm van.
-
2
Verhit zonnebloemolie in een pan en bak de balletjes goudbruin.
-
3
Scheur de sla in stukken. Laat de mais uitlekken en spoel. Haal het vruchtvlees uit de avocado’s en snij in blokjes. Besprenkel met citroensap.
-
4
Verwarm de tortilla’s volgens de instructies op de verpakking. Besmeer rijkelijk met zure room, beleg met sla, mais en blokjes avocado. Leg er de balletjes op en vouw de wraps toe. Werk af met grof geraspte kaas en enkele blaadjes basilicum.