Erwtensalade met radijsjes en geitenkaas
bereiding
-
1
Kook de erwten 3 minuten in gezouten water tot ze beetgaar zijn. Giet af en spoel onder koud stromend water, zodat ze frisgroen blijven. Laat afkoelen.
-
2
Maak de blaadjes sla los, scheur de nerven eruit. Spoel de blaadjes sla, zwier ze droog en scheur de grote in stukken.
-
3
Snij de lente-uien in ringen. Verwijder het worteltje van de radijzen en spoel ze met het loof eraan. Snij dan het loof eraf en zwier droog. Halveer de radijzen en snij ze vervolgens in dunne plakjes.
-
4
Meng de sla met de erwten, de lente-ui, radijzen en het radijzenloof. Verkruimel er de kaas over.
-
5
Spoel de munt en snipper fijn. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette. Maak de salade aan met de vinaigrette en serveer.