Recept

Koolvis met kruidenkorst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een gemengde salade en stokbrood

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en pers de knoflook. Voeg samen met de gehakte kruiden, de geraspte citroenschil, 3 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel citroensap toe aan het broodkruim. Meng goed tot een kruimelig geheel en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Leg de visfilets op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel er de kruidenmengeling over. Schuif 12 minuten in de oven.

  3. 3

    Spoel de stekelbessen en laat goed uitlekken. Smelt een klontje boter in de pan en stoof de bessen 4 minuten aan. Blus ze met het citroensap, voeg de bloem toe en schep goed om.

  4. 4

    Serveer de gebakken vis met de stekelbessen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Koolvis met kruidenkorst

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!