Zeeduivel met pancetta, ui en salie
bereiding
-
1
Pel en snipper de uien en de knoflook. Stoof ze glazig in een pan met boter en laat afkoelen in een mengkom. Doe het gehakt, het ei, de citroenrasp, de gehakte salie en het paneermeel bij het uienmengsel en kneed goed door. Breng op smaak met peper en zout.
-
2
Snij met een scherp mes de zeeduivelfilets open. Vul ze met het gehaktmengsel en omwikkel ze met pancetta. Verpak de filets in aluminiumfolie en leg ze een halfuur in de koelkast.
-
3
Breng een pan water aan de kook en zet het vuur lager, zodat het water net onder het kookpunt blijft. Pocheer de vis in de folie 15 minuten in het water. Haal eruit en laat uiletkken. Verwijder de folie.
-
4
Verhit boter en olie in een pannetje en bak de visrolletjes rondom goudbruin. Snij elk rolletje in 3 schuine plakken.