Recept

Pittige kip met mie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker pikant

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vel van de kip,  maar snij niet in het vlees!

  2. 2

    Meng 2 el sojasaus met het vijfkruidenpoeder. Wrijf de kippenborsten hiermee in en leg in een kom. Dek de kom af met plasticfolie en zet 1 uur in de koelkast.

  3. 3

    Kook de sobamie in een grote pan met licht geozuten kokend water in 5 minuten beetgaar. Spel de mie af met koud water.

  4. 4

    Doe de mie in een kom en schep er de koriander en de resterende sojasaus door. Zet apart.

  5. 5

    Verhit een grillpan, rooster de stukken kip aan elke kant 5 minuten.

  6. 6

    Snij de kippenborsten in plakken en serveer met de mie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pittige kip met mie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!