Lamskoteletjes met ovenaardappeltjes en venkelsalade
bereiding
-
1
Schil de aardappelen en snij ze in stukjes. Hak de rozemarijn, de tijm en de peterselie fijn. Snij de venkelknol in dunne plakken.
-
2
Meng de aardappeltjes met de kruiden, peper, zout en een flinke scheut olijfolie. Laat even marineren.
-
3
Braad de lamskoteletjes even aan in een pan met olijfolie, zodat ze een mooi bruin korstje krijgen. Laat afkoelen.
-
4
Smeer de lamskoteletjes aan beide kanten in met de pesto. Leg ze in een ingevette ovenschaal. Kruid met peper en zout en bedek met een laagje paneermeel.
-
5
Verwarm de oven voor op 200° C en schuif er de koteletjes en de aardappeltjes in. Bak 30 minuten (draai na een kwartier de koteletjes om).
-
6
Maak de plakken venkel aan met wat olijfolie, balsamico, peper en zout.
-
7
Serveer de koteletjes met de ovenaardappeltjes en de venkelsalade.
Voorbereiding