Recept

Chocolademeringuehartjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 100°C.

  2. 2

    Klop het eiwit op tot stijve pieken.

  3. 3

    Voeg al kloppend 100 g poedersuiker toe, 1 koffielepel per keer.

  4. 4

    Zeef de rest van de poedersuiker en het cacaopoeder samen en spatel dit, 1/3 per keer, door de opgeklopte eiwitten.

  5. 5

    Vul een spuitzak met grote ronde spuitmond met de meringue.

  6. 6

    Spuit hartjes of wolkjes op een bakplaat met bakpapier en zet 90 min. in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolademeringuehartjes

Ingrediënten voor

20 stuks
  • eiwit (c.a. 4 eiwitten)120 g
  • poedersuiker200 g
  • cacaopoeder30 g

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!