Recept

Chocolademousse met romig kraagje en marshmallows

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kinderfavoriet

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade met de melk in de microgolfoven of au bain-marie boven een pannetje.

  2. 2

    Klop de eidooiers met de bloemsuiker en de rum tot een luchtige massa. Roer er de gemolten chocolade door.

  3. 3

    Klop de eiwitten tot sneeuw en de room luchtig. Spatel eerst de room en daarna het eiwitschuim door de chocolade.

  4. 4

    Verdeel in glaasjes en laat opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Klop voor het kraagje de slagroom met de poedersuiker lobbig. Lepel de slagroom over de chocolademousse en versier met marshmallows en chocoladebolletjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolademousse met romig kraagje en marshmallows

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!