Recept

Moelleux met sinaasappelcoulis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak eerst de coulis. Breng het sinaasappelsap met de gember en suiker aan de kook en laat 5 minuten trekken op een zacht vuurtje. Verwijder de gember. Los het maïszetmeel op in wat water en bind er de coulis mee. Laat afkoelen.

  2. 2

    Verwarm de oven tot 180°C. Beboter de vormpjes en bestuif ze met bloem. Klop de eieren met de dooier en de suiker witschuimig. Smelt de boter en de chocolade au bain-marie. Roer er voorzichtig het eierschuim door en spatel er de gezeefde bloem door.

  3. 3

    Vul de vormpjes voor ¾ met het beslag. Bak de moelleux ongeveer 8 minuten in de oven. Serveer ze meteen, samen met de sinaasappelcoulis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Moelleux met sinaasappelcoulis

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!