Recept

Wentelteefjes met banaan en chocolade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de korsten van het brood. Verdeel elk sneetje in twee driehoeken. Schil de bananen, snij ze in plakjes en besprenkel die met citroensap zodat ze niet verkleuren.

  2. 2

    Laat de chocolade smelten in de room. Roer glad en hou warm.

  3. 3

    Klop de eieren los met de melk en 4 eetlepels suiker. Haal de brooddriehoekjes door het eimengsel.

  4. 4

    Bak ze meteen 1 minuut aan elke kant, in de helft van de hete boter. Leg ze op een serveerschaal.

  5. 5

    Bak de plakjes banaan kort aan beide kanten in de rest van de boter. Strooi er de rest van de fijne suiker op. Laat lichtjes karamelliseren.

  6. 6

    Schep de warme banaan op de wentelteefjes. Lepel er wat chocoladesaus over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!