Recept

Lychee-ijs met mangocoulis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een apart dessertje

bereiding
  1. 1

    Doe de lychees met de siroop uit het blik in de keukenrobot en pureer zo glad mogelijk. Schep het mengsel in een bakje voor ijsblokjes. Laat opstijven in de diepvriezer.

  2. 2

    Schil de mango en verwijder de pit. Pureer het vruchtvlees met het citroensap. Bewaar de coulis in een goed gesloten potje in de koelkast.

  3. 3

    Ontvorm de lychee-ijsblokjes net voor het opdienen. Verdeel ze over mooie glazen of kommetjes. Schep er een lepel yoghurt bij en lepel er wat mangocoulis over.

  4. 4

    Werk af met passievruchtpitjes, geraspte kokosnoot en plukjes limoencress. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lychee-ijs met mangocoulis

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!