Recept

Chocoladetruffels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor de chocoladeliefhebbers

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rasp de chocolade.

  2. 2

    Giet de melk in een pannetje. Voeg er de geraspte chocolade bij en smelt op een laag vuurtje.

  3. 3

    Smelt de boter in een pannetje maar laat zeker niet koken.

  4. 4

    Giet onder voortdurend roeren met een houten lepel en op een zacht vuurtje de gesmolten boter bij de gesmolten chocolade.

  5. 5

    Klop suiker en eierdooiers schuimig en spatel door het boter-chocolademengsel.

  6. 6

    Laat afkoelen in een diepe schaal.

  7. 7

    Rol truffels rollen van het mengsel en rol door cacaopoeder. Laat gedurende 24 uur opstijven in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocoladetruffels

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!