Recept

Geitenkaas in bladerdeeg

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend lekkere pakketjes

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in heel kleine blokjes.

    Rasp de schil van een halve limoen.

    Hak de peterselie fijn.

    Hak de muntblaadjes fijn.

    Vouw het vel van de bladerdeeg open en snij het in 16 gelijke stukjes.

    Verdeel de geitenkaas in 16 porties.

  2. 2

    Vermeng de stukjes tomaat met de limoenzeste , de peterselie en de munt. Breng op smaak met tabasco en cayennepeper .

  3. 3

    Vouw het vel bladerdeeg open en snij het in 16 gelijke stukjes. Bestrijk ze met losgeklopt eiwit.

  4. 4

    Rol elke stukje kaas in de kruidenmix en leg 1/2 theelepel van de mix op elk stukje deeg. Wikkel de kaas in het deeg en druk de zijkanten goed dicht.

  5. 5

    Bestrikk de deegpakketjes met olie en leg ze 8 minuten in de grillpan of op een grillplaat. Draai ze geregeld om en bestrijk ze telkens weer met olie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Geitenkaas in bladerdeeg

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!