Recept

Lamsbrochettes in granaatappelmarinade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Friszoete smaak, perfect bij lamsvlees

bereiding
  1. 1

    Maak de granaatappelmarinade: meng in een kom de granaatappelsiroop, het citroensap, de ui, de knoflook, de gember, de sumac, het komijnzaad, de chilivlokken en de olijfolie;r. Breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Voeg de blokjes lamsvlees toe aan de marinade. Laat - afgedekt - minstens 1 uur marineren op een koele plek.

  3. 3

    Zorg dat de grill of de barbecue goed heet is. Rijg de blokjes vlees aan spiesjes. Gril 4 minuten aan elke kant. Serveer met de in kruiden gemarineerde groentebrochettes, taboulé en yoghurtsaus met munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!