Crème fraîche met aardbeien en toast
bereiding
-
1
Prik met een kurkentrekker een gaatje in de bovenkant van 6 eieren. Breek kleine stukjes schaal af tot het gat groot genoeg is om het ei leeg te maken. Laat het ei leeglopen en breek de schaal voorzichtig nog wat verder open. Let op dat de eierschaal nog groot genoeg is, zodat je ze nog makkelijk kunt vullen. Spoel de eitjes met stromend water en laat ze een half uur weken in een kom met heet zout water. Gebruik 3 eetlepels zout voor 1 liter water. Spoel de eierschalen eerst met azijn en daarna met water. Laat ze uitlekken op een handdoek of keukenpapier.
-
2
Roer de honing door de crème fraîche.
-
3
Plet de aardbeien met een vork.
-
4
Toast het sneetje brood en snij het in 6 plakjes.
-
5
Vul de eierschelpen met een laagje crème fraîche, een laagje aardbeien en weer een laagje crème fraîche. Werk af met aardbei- en en een toastje.