Recept

Chocoladewafels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wie kan hier aan weerstaan?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Vermeng in een kom de gezeefde bloem en het gezeefde cacaopoeder. Boen de sinaasappel goed schoon. Rasp de helft van de schil. Pers de sinaasappel uit.

  2. 2

    Roer de boter met de suiker tot een romig mengsel. Doe er het sinaasappelsap en, een na een, de eieren bij. Roer telkens goed glad.

  3. 3

    Strooi er het bloem-cacaomengsel bij en bewerk tot een glad beslag.

  4. 4

    Laat het beslag een kwartier rusten op kamertemperatuur.

  5. 5

    Bak de wafels 2 minuten in een heet wafelijzer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocoladewafels

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!