Wafelkoek met fruit
bereiding
-
1
Laat de boter smelten. Doe ze in een mengkom met de suiker. Klop met de mixerkloppers tot een wit schuimig mengsel. Doe er een na een de eieren bij en roer telkens goed glad.
-
2
Snij het vanillestokje open. Schraap er het merg uit. Doe het vanillemerg en de rum bij het boter-eimengsel.
-
3
Vermeng de gezeefde bloem met het maïszetmeel en het bakpoeder. Voeg beetje bij beetje bij het mengsel en roer stevig om, tot het beslag mooi glad is.
-
4
Bak in een heet ijzer grote hartewafeltjes goudbruin. Laat ze afkoelen op een rooster.
-
5
Klop de room stijf. Vermeng met de yoghurt en de frambozencoulis.
-
6
Maak een stapel van de hartewafeltjes, bestrijk ze telkens met een flinke laag frambozenmousse. Werk af met verse vruchten.
Voorbereiding