Recept

Tiramisutaart

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke zoete bom op je bord

bereiding
  1. 1

    Snij de bisquitbodems op maat van de springvorm (26 cm diameter). Leg één bodem in de springvorm.

  2. 2

    Meng de mascarpone met de eidooiers, de vanillesuiker en de bloemsuiker tot een homogene massa.

  3. 3

    Meng de koffie met de amaretto en verdeel de helft over één taartbodem.

  4. 4

    Strijk de helft van de mascarponeroom over de taartbodem.  Bedek met de tweede bodem en giet er de resterende koffie over.

  5. 5

    Werk af met de rest van de mascarponeroom. Zet een nacht in de koelkast vóór het ontvormen.

  6. 6

    Bestrooi voor het serveren met cacaopoeder en werk eventueel af met chocoladekrullen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tiramisutaart

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!