Recept

Wijting uit de oven met chili-crumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Snipper het pepertje fijn, pers het knoflookteentje uit en meng met de panko, de limoenzeste en de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Vet een ovenschaal in met olijfolie. Dep de visfilets droog en leg ze in de schaal. Strooi er de crumble over met wat extra olijfolie. Zet 15 à 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Spoel de sla, zwier droog en trek in stukken. Spoel de kerstomaatjes en halveer ze. Snij de ui in ringen. Meng de maïsolie met het limoensap en kruid met peper en zout. Snij de tweede limoen in fijne plakjes.

  5. 5

    Giet de aardappelen af en strooi er de verse kruiden over. Meng de sla met de tomaatjes en de uiringen en maak aan met de vinaigrette. Serveer de visfilets met de salade, limoenpartjes en gekookte aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wijting uit de oven met chili-crumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!