Recept

Orzo-salade met groene asperges, erwten en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de orzo beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en meng er 1 el olijfolie onder.

  2. 2

    Doe de chilipeper, knoflook, citroenrasp, paprikapoeder en 4 el olijfolie in een pannetje en verhit op een halfhoog vuur. Neem na 2 minuten de pan van het vuur en breng op smaak met het citroensap, peper en zout.

  3. 3

    Snijd het harde onderste deel van de asperges. Blancheer ze, samen met de erwtjes, enkele minuten in licht gezouten water.

  4. 4

    Schep de orzo in een grote schaal, meng er de warme dressing, de asperges, erwtjes, peterselie en feta onder en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Orzo-salade met groene asperges, erwten en feta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!