Recept

Kippenvleugeltjes met tomaten en broodcroutons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de kip in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout. Rooster 25 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Snij de chorizo in plakjes. Maak het pepertje schoon, verwijder de zaadjes, en snij het pepertje in ringen. Spoel en halveer de tomaten. Scheur het brood in stukken.

  3. 3

    Voeg de ongepelde teentjes knoflook, de chilipeper, de chorizo, de tomaten en het brood toe aan de kip. Besprenkel met olijfolie en kruid met paprikapoeder. Rooster de kip nog 15 minuten in de oven.

  4. 4

    Werk de warme kippenvleugeltjes af met een flinke scheut rodewijnazijn en een handvol verse rucola en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippenvleugeltjes met tomaten en broodcroutons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!