Recept

Pecannotentaartjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Boordevol zink!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed 10 ingevette muffinvormpjes met het kruimeldeeg.

  2. 2

    Klop de eieren los. Voeg zout, boter, stroop, bruine basterdsuiker en vanille-essence toe en meng alles goed.

  3. 3

    Verdeel de gehakte noten over de vormpjes en giet er het beslag op.

  4. 4

    Smelt de roomboter met de donkere kandijsuiker. Roer er de hele noten door en laat karamelliseren. Verdeel over de taartjes en zet 15-20 minuten in de oven (rijst de vulling snel, zet dan de oven op 150°C). Lekker met slagroom of vanillesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!