Recept

Kippenbouten in mosterdkorstje en koolsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Altijd lekker, zo'n kippenboutje op de barbecue!

bereiding
  1. 1

    Rooster de helft van de mosterdzaadjes in een pan tot ze beginnen te poffen. Blancheer de boterboontjes en snij in heel fijne reepjes. Pel de ui en snij in ringen. Maak de wittekool schoon en rasp fijn met de mandoline. Snij de gegrilde paprika in blokjes.

  2. 2

    Doe de boterboontjes met de ui, wittekool en paprika in een kom. Schep er de dragon en de helft van de mosterdzaadjes door.

  3. 3

    Klop de olijfolie met de azijn en de mosterd los voor de dressing. Maak er de salade mee aan. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Klop het eiwit los met de mosterd. Bestrijk er de kippenbouten en drumsticks mee. Kruid met peper en zout en bestrooi met de rest van de gepofte mosterdzaadjes.

  5. 5

    Gril de kip 5 minuten op de velkant op de barbecue, draai om en laat ongeveer 30 minuten garen. Draai geregeld om. Serveer met de koolsalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippenbouten in mosterdkorstje en koolsalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!