Havermoutpannenkoeken met vers fruit
bereiding
-
1
Mix de havermout in de blender tot meel. Splits de eieren en klop de eiwitten tot schuim. Meng de havermout met de dooiers, 1 kl steviapoeder, het bakpoeder en een snuifje zout.
-
2
Meng er geleidelijk de melk door tot een soepel beslag. Laat het 10 minuten rusten zodat het steviger wordt. Spatel er vervolgens de eiwitten luchtig door.
-
3
Wrijf de pannenkoekenpan in met wat kokosolie. Bak er kleine pannenkoekjes in. Het is makkelijker om kleine pannenkoekjes te bakken omdat het deeg iets minder soepel is dan wanneer je gewone bloem gebruikt.
-
4
Schil de appel en snij 'm in blokjes. Doe ze in een kom, besprenkel met citroensap en doe er ook de kaneel en de resterende lepel stevia bij. Voeg de braambessen en blauwe bessen toe, schep voorzichtig om. Serveer de pannenkoekjes met de fruitsalade.