Pompoencappuccino met ansjoviswafeltje
bereiding
-
1
Stoof de fijngehakte ui en knoflook in de olie glazig. Voeg de in blokjes gesneden pompoen en de gepelde en fijngesneden tomaat toe. Laat zachtjes stoven. Blus met de bouillon en voeg de saffraan toe. Breng op smaak met peper en zout en laat 20 minuten koken.
-
2
Leg de drooggedepte ansjovisfilets op een vel bladerdeeg. Leg het tweede vel hier bovenop. Druk wat aan met de deegrol. Verhit een wafelijzer en bestrijk de bakzones met olie. Snij het deeg in repen en bak ze krokant in het wafelijzer. Indien je geen wafelijzer hebt, kan je ze gewoon afbakken in de oven.
-
3
Mix de soep. Verdeel ze over glaajses. Klop de melk op met behulp van een melkopschuimertje. Lepel wat melkschuim op de soep en serveer met een ansjoviswafeltje erbij.