Recept

Halloumisatés met chili

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de saus. Vermaal de peperkorrels met de komijn- en de korianderzaadjes in een hakmolen. Spoel de korianderblaadjes en dep ze droog. Pel en snipper de knoflook. Maak de chilipeper schoon en hak 'm fijn zonder de zaadjes.

  2. 2

    Mix alle ingrediënten met de olijfolie tot een niet te fijne pesto. Beng op smaak met zout. 


  3. 3

    Spoel de courgettes voor de satés en snij ze in dikke schijven. Spoel de tomaten, snij de halloumi in grote blokjes. Steek de courgette, de tomaten en de kaas op stokjes en laat ze 10 minuten braden aan alle kanten op de barbecue of in een grillpan. Druppel de chilisaus eroverheen en serveer.



Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Halloumisatés met chili

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!