Bunnycupcakes
bereiding
-
1
Bak eerst de cupcakes. Verwarm de oven voor op 160°C. Zet 12 cupcakepapiertjes in je cupcakebakblik. Mix de boter en de suiker goed tot een luchtige massa. Mix er nu 1 voor 1 de eieren en een snufje zout door. Voeg vervolgens de melk en beetje bij beetje de bloem toe. Roer er het kokospoeder door. Vul de cupcakevormpjes voor tweederden. Bak ze 15 à 20 minuten in het midden van de oven. Controleer met een prikker of de cupcakes gaar zijn. Laat ze afkoelen op een rooster.
-
2
Maak de frosting. Klop de boter en de roomkaas op met de poedersuiker en het vanille-extract. Doe in een spuitzak en laat opstijven in de koelkast.
-
3
Maak de oortjes. Knip hiervoor een grote marshmallow diagonaal doormidden en dip de snijkant in de roze suiker. Herhaal dit met alle grote marshmallows.
-
4
Spuit wat frosting op de cupcakes. Bestrooi ze met kokospoeder en werk af met de marshmalloworen en een minimarshmallow als staartje.