Kokos-yoghurttaartjes met limoen en frambozen
bereiding
-
1
Bekleed de bodem van de springvormpjes met bakpapier. Smelt de boter en doe samen met de koekjes in de keukenrobot, mix fijn. Bedek er de bodem van de vormpjes mee, druk goed aan. Laat 30 minuten opstijven in de koelkast.
-
2
Week de blaadjes gelatine in koud water. Boen 2 limoenen schoon en rasp de schil jn. Pers de drie vruchten uit, je hebt 80 ml sap nodig. Verwarm het sap in een steelpannetje. Knijp de gelatineblaadjes goed uit en roer ze door het warme sap. Laat even afkoelen tot het sap indikt.
-
3
Klop in een grote kom de mascarpone, yoghurt, kokosroom, geraspte limoenschil en suiker tot een gladde massa. Giet er, al roerend, het limoensap door. Schenk het yoghurt-limoenmengsel over de taartbodempjes en laat minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
-
4
Haal de taartjes voorzichtig uit de vormpjes en serveer met verse frambozen.