Recept

Chocolade lava cake

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210 °C.
     

  2. 2

    Klop de eieren en de dooier met de suiker tot een glad beslag.

  3. 3

    Laat de chocolade en de boter smelten in een au bain-marie of in de magnetron. Roer goed glad. Schenk er de helft van het eimengsel bij. Roer glad.

  4. 4

    Voeg het chocolademengsel aan de rest van het eimengsel toe. Meng voorzichtig. Strooi er de gezeefde bloem bij. Spatel luchtig om en om tot de bloem volledig opgenomen is.

  5. 5

    Vet de 6 ovenschaaltjes goed in en bestuif ze met bloem. Verdeel het chocolademengsel over de schaaltjes.

  6. 6

    Bak 8 minuten in het midden van de oven. Garneer met frambozen en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!