Zwarte spinnenkoekjes
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 150°C. Leg bakpapier op twee bakplaten. Vermeng de boter met suiker, bruine suiker en vanillesuiker tot crème. Roer de eieren erdoor, zorg ervoor dat elk ei goed opgenomen is voor je het volgende toevoegt. Kleur het mengsel zwart met de eetbare kleurstof. Zeef de bloem in een schaal met het bakpoeder en het cacaopoeder en spatel dit mengsel onder het deeg.
-
2
Steek stukjes deeg af met een koffielepel, plaats ze met voldoende afstand van elkaar op de bakplaten, duw ze een beetje plat en bestrooi met zwarte sesamzaadjes. Bak de koekjes 20 minuten in de oven.
-
3
Meng alle ingrediënten voor de vulling. Smeer de zwarte crème op de helft van de koekjes en plaats de tweede helft erop. Breek de dropstokjes in stukken van 3 cm lang en steek ze als pootjes in de botercrème als die nog zacht is.