Recept

Filo-worstenbroodjes met twee dipsausjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Elegant hapje voor je volgende feestje.

bereiding
  1. 1

    Laat de brickdeegvellen ontdooien en snij ze met een scherp mes doormidden. Snipper de lente-ui. Meng het gehakt met de currypasta en de lente-ui. Verwarm de oven op 180°C. Smelt de boter.

  2. 2

    Kwast het brickdeeg in met de boter. Rol 8 worstjes van het gehakt. Leg op elk stuk beboterd filodeeg een worstje.

  3. 3

    Klap de zijkanten van het filodeeg over de gehaktvulling en rol dicht.

  4. 4

    Leg de worstenbroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de worstenbroodjes 10 minuten, draai ze om en bak ze nogmaals 10 minuten.

  5. 5

    Meng de ingrediënten voor de yoghurtdip. Serveer de worstenbroodjes met de dips in kommetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Filo-worstenbroodjes met twee dipsausjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!