Recept

Kip tikka masala

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een pittig recept met kip uit India.

bereiding
  1. 1

    Snij de kipfilet in stukken. Bak ze goudbruin en gaar in een pan met olie. Haal de kip uit de pan.

  2. 2

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Stoof ze in de pan van het vlees glazig in wat extra olie. Voeg de gember, passata, kurkuma, komijn, garam masala en cayennepeper toe.

  3. 3

    Doe de kip weer in de pan bij de saus en laat 15 minuten sudderen, roer geregeld om.

  4. 4

    Neem van het vuur en roer de Griekse yoghurt door de saus. Breng verder op smaak met zout en werk af met verse koriander. Lekker met rijst en wat extra Griekse yoghurt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kip tikka masala

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!