Recept

Aardappelsalade met zalm, lente-ui, veldsla en rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke aardappelsalade met zalm.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij in kleine stukjes. Kook ze vervolgens gaar in gezouten water en laat afkoelen.

  2. 2

    Rasp de schil van de citroen. Hak de bladpeterselie en de bieslook grof. Meng de kruiden en de citroenschil met de mosterd, de honing, de azijn en de olijfolie.

  3. 3

    Meng de vinaigrette met de aardappelen en de in ringetjes gesneden lente-ui en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Roer kort voor het serveren de veldsla, rucola en de in stukken gesneden zalm door de aardappelsalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelsalade met zalm, lente-ui, veldsla en  rucola

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!